Gallery/Site issues

Gallery/Site issues

Postby Scott » Wed Aug 21, 2013 8:11 pm

Our host is still experiencing some issues with connectivity, thank you for your patience.
User avatar
Scott
Site Admin
 
Posts: 217
Joined: Wed Dec 14, 2011 1:54 pm
Location: Iowa
eBay ID: ia2ca

Re: Gallery/Site issues

Postby Clepto84 » Thu Aug 22, 2013 2:38 pm

I assume that is why I am having trouble opening up gallery pages.
Clepto84
 
Posts: 18
Joined: Sun Jan 01, 2012 4:36 am
Location: Boston, Mass
eBay ID: clepto84

Re: Gallery/Site issues

Postby Scott » Thu Aug 22, 2013 7:25 pm

Yes, just spent 2 hours on the phone with them trying to get it resolved. Will be at least another day or two while we go through the error logs. I think they are claiming the gallery has gotten too big and needs to be upgraded to a better server. Sorry for the problems!
User avatar
Scott
Site Admin
 
Posts: 217
Joined: Wed Dec 14, 2011 1:54 pm
Location: Iowa
eBay ID: ia2ca

Re: Gallery/Site issues

Postby Scott » Sat Aug 24, 2013 8:10 am

I have implemented a temporary solution until I can get some actual 'help' from GoDaddy. You will notice some formatting changes on some of the pages that load a lot of images. I had to reduce the number per page on the 'recent images', but some pages with many subdirectories (international for example), still times out the server. Waiting 60 seconds clears it up.

Still working on it!
User avatar
Scott
Site Admin
 
Posts: 217
Joined: Wed Dec 14, 2011 1:54 pm
Location: Iowa
eBay ID: ia2ca

Re: Gallery/Site issues

Postby Scott » Wed Aug 28, 2013 6:32 am

Just got notice that GoDaddy believes they have corrected the issue that plagued the gallery on GCC. 100% their fault. I have reverted the style back to loading all the images, so please let me know if you experience any issues. Thanks for your patience!

Scott
User avatar
Scott
Site Admin
 
Posts: 217
Joined: Wed Dec 14, 2011 1:54 pm
Location: Iowa
eBay ID: ia2ca

Re: Gallery/Site issues

Postby Clepto84 » Sat Aug 31, 2013 3:55 am

It was working fine then last night started to have the same problem. Dino
Clepto84
 
Posts: 18
Joined: Sun Jan 01, 2012 4:36 am
Location: Boston, Mass
eBay ID: clepto84

Re: Gallery/Site issues

Postby Scott » Sat Aug 31, 2013 2:28 pm

Was it doing the same thing? (giving a "no data received" or 501 error) Friday night, may have just been traffic issues, but I will check the logs.
User avatar
Scott
Site Admin
 
Posts: 217
Joined: Wed Dec 14, 2011 1:54 pm
Location: Iowa
eBay ID: ia2ca


Return to HELP!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron

x